Hírek
Hírlevél

2017-es Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok - Helios nyílt nap

Hírek » 2017-es Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok - Helios nyílt nap

2017-10-27 12:16

Tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok c. szakmai programsorozatot világszerte, melynek keretében Magyarországon 2009 óta látogathatók országszerte passzívházak, alacsonyenergiás épületek a Nemzetközi Passzívház Szövetség (iPHA) és a Passzívház Magyarország (PHM) szervezésében.

 

A Passzívház Magyarország Egyesület (PHM) által szervezett Passzívház Nyílt Napokon történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A bemutatók központi témája az energiahatékonyság, a passzívház-technológia és a minőségbiztosítás. A bemutatók és az épületlátogatások célja, hogy az új építésben és felújításban érdekelt építtetők megismerkedhessenek a megépült, vagy építés alatt álló passzívházak és alacsonyenergiás épületek építésével a passzívházépítők, lakók, épülethasználók, üzemeltetők tapasztalatain keresztül.

A Nemzetközi Passzívház Nyílt napok keretében hazánkban látogatható épületek körét, a nyílt nap időpontjait a   www.phm.hu valamint a https://passzivhaznyiltnapok.blogspot.hu/ weboldalon teszik közzé a szervezők. A csoportos programokra a phnyiltnap2017@gmail.com email címen lehet jelentkezni, a részvétel a helyek számától függően korlátozott, a beérkezett jelentkezések sorrendjében történik. 

Nincs passzívház hővisszanyerős szellőztetés nélkül!

Látogasson el hozzánk, tekintse meg rendszerelemeinket, hozza magával építési terveit és tegye fel a szellőztetéssel kapcsolatos kérdéseit. Szakembereink azonnali szakmai tanácsadás keretében válaszolnak Önnek!

Időpont: 2017. november 10-én 10:00 - 12:00 óráig.

Helyszín: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 189.

Helios nyílt nap keretében:

  • FlexPipe® - csillagpontos csőrendszer alkalmazása
  • easyControls® – Szellőztetési rendszerek integrált webszerveres vezérlése
  • KWL® rendszerek – Központi hővisszanyerős szellőztetés
  • Decentrális szellőztetés – Helyiségenkénti lakásszelőztetés (EcoVent Verso)
  • Folyamatos helyszíni szakmai tanácsadás

Minden érdeklődőt várunk szeretettel november 10-én (pénteken) a Helios nyílt napon!

További információk a rendezvénnyel kapcsolatban:

Amennyiben a Helios nyílt nappal kapcsolatos további kérdése van, az alábbi telefonszámon kézséggel állunk rendelkezésére: +36 (1) 425-3288 

A tervezett teljes program és további információk:

https://passzivhaznyiltnapok.blogspot.hu/

  • Oldal megosztása::
  • digg.com
  • facebook.com